©2018 Dandelion Africa Sverige

Härlig start för 'Make the Flow!' den 9 maj - vårt varmaste tack till er alla!

25.05.2018

Hej!

 

Vi i projektgruppen för ’Make the Flow!’ vill tacka alla som kom den 9 maj till Simpan för att ta del av den fantastiska konst och musik som vi tillsammans fick uppleva under kvällen.

 

Vi vill tacka Simpan Bar & Café för att vi fick inhysa deras lokaler och energifyllda Voodoo Club för musikalisk underhållning som höll långt in i kvällens mörker.

 

Projektgruppen vill tacka alla konstnärer som bidrog till att skapa denna kvällen både med vacker konst & för de bidrag som skänkes till ’Make the Flow!’.

Flera konstverk blev sålda och minst 50% av intäkterna från dessa försäljningar gick till ’Make the Flow!’. Köpte ni en tygkasse eller en print med motivet ”Jävla fitt-liv!” skänktes hela summan till projektet efter ett fantastiskt engagemang och bidrag från Denise Niclasdotter.

 

Tillsammans samlade vi in under kvällen 11 887 kr och vi vill från projektgruppen och från Dandelion Africa Sverige och Dandelion Africa tacka er alla för att ni varit med och varit en bidragande del till att förverkliga en sanitetsskyddsmaskinen i Kenya.

 

Projektet kommer vidare att ledas av en projektgrupp inom Dandelion Africa Sverige där Carolina Sundberg och möjligen fler ur projektgruppen kommer att fortsätta sitt ideella engagemang inom organisationen.

 

Vill ni få uppdaterad information kring insamlingen och utvecklingen av ’Make the Flow!’? Vi återkommer med hur ni gör för att haka på i nyhetsflödet under sommaren!

 

Vill ni komma i kontakt med oss i projektgruppen eller med Dandelion Africa Sverige, kontakta oss via mail: styrelsen@dandelionafrica.se

 

 

 

 

 

 

Please reload

Senaste inläggen

Please reload

Arkiv

Please reload

Taggar

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now